Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Půjčte si a peníze máte do 24 hodin na účtu

24.10.2017  |  Komerční článek
  


PůjčkaV jakékoliv době i situaci se můžete spolehnout na to, že se neocitnete bez finančních prostředků. Východiskem z vašich problémů je totiž rychlá půjčka s garancí peněz do 24 hodin od podepsání smlouvy. Proto, když se vám stane, že vám nadobro vypoví službu automobil, na kterém je závislé například vaše podnikání, nevěšte hlavu. V PROFI CREDIT vám poradí, jak bezpečně získat peníze co nejrychleji, abyste si mohli koupit automobil nový.



Je dobré mít na výběr



Rozhodli jste se pro půjčku, ale stále nevíte nebo váháte, jak o ni požádat. V PROFI CREDIT vám poradí a můžete si vybrat. Někdo dá více na osobní styk, někomu je jedno, s kým hovoří, hlavně aby měl záležitost vyřízení půjčky co nejdříve za sebou. Někdo upřednostňuje online žádost, protože se na internetu pohybuje jako ryba ve vodě. Ať tak či tak, všechny tři způsoby jsou jednoduché a vedou k jedinému cíli – k rychlé půjčce bez zbytečných průtahů a s penězi co nejdříve na účtu.

Rychlá půjčka je opravdu rychlá



Už jste se jednou spálili? Buď jste museli čekat dlouhé hodiny ve frontě a vidina peněz jak z vašeho podnikání, tak z půjčky, mizela v nenávratnu, nebo jste marně třeba i týden čekali, až vám někdo zavolá zpět.

Nyní je tomu všemu konec. Máme pro vás jednoduchý návod, jak v procesu vyřízení půjčky ušetřit nejen čas, ale i nervy a hlavně - mít peníze co nejrychleji na účtu.

I opravdový začátečník zvládne na internetu vyplnit krátký formulář. Na stránkách PROFI CREDIT vám jeho vyplnění zabere maximálně minutu. Do 30 minut od odeslání se vám ozvou kompetentní pracovníci, kteří s vámi během 10-15 minut sepíší žádost, pošlou ji na analýzu pro prověření vašich osobních údajů a bonity a informují vás o tom, zda je vše v pořádku. Nejpozději 1 hodinu od výsledku se vaše žádost předává úvěrovému poradci v místě vašeho bydliště anebo v okolí, který si s vámi sjedná osobní schůzku. Zde se kontrolují předem domluvené doklady, případně se upravuje žádost. Obojí se pak posílá zpět na analýzu a pak už se můžete těšit z úspěšně uzavřené smlouvy.

Celý proces se dá stihnout během jednoho dne a peníze vám přistanou na účtu během 24 hodin od podepsání smlouvy.


      
  



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Kalkulačka spotřebitelských úvěrů, nejvýhodnější bankovní půjčky - zde

reklama

Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více




všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Co je to flipování nemovitostí a vyplatí se vůbec někdy?

Obrázek: Peníze a dům Flipování nemovitostí, proces nákupu a rychlého prodeje nemovitostí za účelem zisku, se v posledních letech stalo populární investiční strategií. Na českém trhu lze v roce 2024 očekávat pokračující zvyšování poptávky po bytech, zejména...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz