Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

iBanFirst – Jak na firemní mezinárodní transfery

23.7.2018  |  Komerční článek
  


iBanFirstInovace a automatizace se na dnešních globálních trzích a v rychle se měnících podmínkách konkurenční soutěže všeobecně pokládají za klíč k rozvoji. Ve společnosti staví most mezi tradicí a budoucností a přispívá k získání konkurenční výhody.  Inovace je také jedním uz důvodů, proč iBanFirst vstoupil na trh.


Psal se rok 2012 a Pierre Antoine Dusoulier, tehdy ještě výkonný ředitel ve společnosti Saxo bank, z výzkumů a názorů svých klientů usoudil, že na Evropském trhu chybí společnost, která by byla schopná převést peníze klientů ve měně, kterou potřebují, bez zbytečného zdržování a za nízké náklady. Jeho představou byla finanční instituce, která může konkurovat klasickým bankám a která je dalece předčí v nabízených službách a osobním přístupu.

Sestavil tedy tým profesionálů a v roce 2013 se zrodila společnost iBanFirst, kterou licensovala jedna z nejpřísnějších autorit na Evropském trhu – Belgická národní banka.

Určitě si teď každý řeknete, že to v dnešní době vypadá jako by se s platebními institucemi rozthl pytel a další instituce je pouze jedna ryba v obrovském rybníku. To by byla pravda, kdyby neměl Pierre Antoine Dusoulier vizi nabídnout to, co na trhu opravdu chybí – inovaci a profesionalitu.

iBanFirst je jedinou Evropskou platební institucí, která je zapsaná pod IBAN a SWIFT, tudíž poskytuje stejně bezpečné peněžní transakce jako samotné banky. Pro každou z měn, kterou klient využívá má oddělený IBAN účet pod jménem svojí společnosti, což mu umožnuje platby nejen odesílat, ale také přijímat. Odebírá mu to tedy starost s variabilními symboly, referenčními čísly a možnosti že se odeslané peníze cestou „ztratí“. A nejlepší na tom je, že účty jsou zcela zdarma. Takže pokud klient obchoduje s jinou měnou než EUR, může finance zasílat v lokální měně a nemusí zbytečně platit za vedení účtu v další měně. Což ulehčí práci nejen jemu ale i jeho dodavatelům, kteří obdrží přesnou částku v jejich lokální měně.

Další a největší inovací je naše platforma. Nebaví Vás zdlouhavý proces směny, předtím než provedete platbu? Tak u nás si můžete odškrtnout i tuhle nepříjemnou povinnost. Naše inovační platforma Vám umožní udělat směnu a platbu najednou běhěm několika kliknutí. Snili jste o tom , že jste měli platbu v Švédské koruně odeslanou během pouhé jedné minuty? U nás je to realita.

A teď to poslední a nejdůležitější. Všichni se snažíme být konkurence schopní a to znamená, že se snažíme produkt nakoupit co nejlevněji. S neustále se měnícími kurzy je to ale celkem oříšek. Navíc banky mají úplně jiný kurz než najdete na investičních stránkách, takže i přes to že kurz neustále sledujete, aby se Vám podařil výhodný obchod, kurzy banek, které se mění maximálně 3x denně Vám s tímto moc nepomáhají. U nás je to jinak. iBanFirst pracuje s živými kurzy. Navíc si na kurz můžete nastavit oznámení a nakoupit tedy za kurz, za který se Vám to vyplatí. S námi už nemusíte neustále sledovat investiční stránky a kurzy a čekat až banka změní kurz ve Váš prospěch.

Jak už jsme psali na začátku, inovace je klíčem k úspěchu. Ať už děláte spotové operace a nebo potřebujete kurz zajistit na celý rok, iBanFirst je tu pro Vás. Řekněte ano pokroku a nestrácejte více času řešením mezinárodních plateb.

Jako bonus Vám navíc dáme možnost vyzkoušet naše služby na bezplatné Demo Verzi platformy ještě před tím, než si s námi otevřete účet.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací na české centrále +42 0228 882 200 nebo emailem HelloCzech@ibanfirst.com.


      
  



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky bankovních účtů - zde




všechny články
Dále v rubrice

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Air Bank dále rozšíří exkluzivní výhody pro společné klienty s O2

Obrázek: Výhody Unity Air Bank Unity navazuje na úspěšnou spolupráci Air Bank a O2, která od loňského roku přináší jejich společným zákazníkům 300 Kč měsíčně za používání služeb obou firem. Se vznikem Unity získají společní klienti...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz