Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Nové účty pro podnikatele a firmy od Expobank

25.5.2015  |  Zdeněk Bubák, Helena Kadlecová
  


Expobank - účty - podnikatelé, firmyExpobank CZ obměnila nabídku účtů pro podnikatele a firmy. S platností od 11. května 2015 jsou klientům banky k dispozici nové dva podnikatelské účty - Podnikatelský účet SILVER a Podnikatelský účet GOLD. Podívali jsme se na to, čím by mohly být nové účty pro klienty zajímavé.


Expobank (dříve LBBW Bank CZ) nabízí od 11. května 2015 nové účty určené pro podnikatele a firmy, a to Podnikatelský účet SILVER (pro podnikatele a menší firmy s ročním účetním obratem do 30 mil. Kč) a Podnikatelský účet GOLD (pro středně velké firmy s ročním obratem do 70 mil. Kč). Zároveň s uvedením nových účtů banka pozastavila aktivní nabídku doposud nabízených účtů IQ Podnikatelský účet STANDARD a Podnikatelský účet COMFORT. V nabídce banky stále zůstává IQ Podnikatelský účet BASIC (měsíční cena účtu od 150 Kč – cena je závislá na frekvenci a způsobu zasílání výpisů z účtu), který je určen pro méně aktivní klienty, kteří nevyžadují jiné produkty a služby pro správu firemních financí (v ceně konta jsou pouze příchozí platby a zadání, změna, zrušení trvalého příkazu prostřednictvím internetového bankovnictví).


Expobank CZ patří mezi malé banky - na počátku roku 2015 uváděla přes 30 tisíc aktivních klientů a své produkty a služby nabízí pouze na 9 pobočkách.

Zajímavý benefit pro podnikatele - jednací místnost na Václavském náměstí v Praze



Nová konta banky obsahují všechny základní produkty a služby, majitelům společností je nabízen osobní účet zdarma a jako benefit je podnikatelům umožněno k obchodním jednáním využít zasedací místnost banky na Václavském náměstí.

Hlavní změny oproti původní nabídce:

  • zpřehlednění měsíčních cen kont
  • přidána možnost mít 2 platební karty v rámci prestižnějšího účtu 
  • větší cenové zvýhodnění zahraničních plateb v rámci účtů
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde
Přehled celé nabídky bankovních účtů - zde

Měsíční poplatek za vedení Podnikatelského účtu SILVER je 399 korun a Podnikatelského účtu GOLD je 899 korun.

V rámci kont můžete vést další běžné účty konta v korunách nebo v cizí měně (EUR, USD, GBP nebo RUB), a to 2 u SILVER účtu a 10 u GOLD účtu.

SILVER účet je vybaven jednou debetní kartou MC Business Standard Programme, GOLD účet pak dvěma kartami MC Business Standard Programme a MC Business Executive Programme.

Kontokorent lze sjednat individuálně, přičemž jeho správa vás bude stát 500 korun měsíčně.

Všechny elektronické platby jsou v rámci obou kont zdarma. Výběr z jakéhokoliv bankomatu v ČR stojí 6,50 Kč, což je příznivá cena.


      
  





všechny články
Dále v rubrice

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

Air Bank dále rozšíří exkluzivní výhody pro společné klienty s O2

Obrázek: Výhody Unity Air Bank Unity navazuje na úspěšnou spolupráci Air Bank a O2, která od loňského roku přináší jejich společným zákazníkům 300 Kč měsíčně za používání služeb obou firem. Se vznikem Unity získají společní klienti...

Srovnání podnikatelských účtů od Raiffeisenbank. Co nového nabízí EXKLUZIVNÍ účet?

Obrázek: Banner Raiffeisenbank Raiffeisenbank obměnil svoji nabídku podnikatelských účtů. Nově přichází s EXKLUZIVNÍM účtem, který vytvořila na základě zpětné vazby klientů a který poskytuje ojedinělé možnosti současně v jedné službě. Účet cílí především na malé firmy, ale svými benefity je vhodný pro...

Nová česká poradenská banka startuje do ostrého provozu

Obrázek: Pobočka Partners Banky Na českém bankovním trhu začíná fungovat nová poradenská banka. Ta nabídne klientům směs moderních fintech technologií doplněných poradenstvím. Její unikátností bude nabídka i správa produktů od jiných bank a finančních institucí...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz