Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Mobilní aplikace DoKapsy má již 100 tisíc uživatelů. Co klientům nabízí?

30.11.2022  |  Jan Bachura, zpráva ČSOB | foto: Pixabay
  


Obrázek: MobilLifestylovou mobilní aplikaci DoKapsy od ČSOB má ve svém mobilu již přes sto tisíc uživatelů. Nejvyužívanějšími službami jsou nákupy jízdenek v MHD a placení parkovného. Uživatelé mají k dispozici i řadu slev nebo mohou číst zprávy z různých médií včetně prémiového obsahu. Mobilní aplikace je zdarma a pro její používání není třeba mít běžný účet u ČSOB.


Mobilní aplikace DoKapsy od ČSOB, která je zdarma otevřená klientům všech bank, už má více než sto tisíc uživatelů. Nejvyužívanějšími službami jsou nákupy jízdenek v MHD a placení parkovného. Kromě plateb za veřejnou dopravu a parkování je možné platit také za pohonné hmoty na všech čerpacích stanicích hypermarketů Globus nebo číst Zprávy - aktuality a články deníků a magazínů, např. E15, Blesk, Reflex nebo Lidé a země. Přibývají i funkce virtuální asistentky Kate, která je součástí aplikace.

„Žádná jiná podobná aplikace takového rozsahu u bank v Česku není. Lidé vyhledávají inovace, které jim šetří čas a peníze a zpříjemňují život, což je přesně případ DoKapsy od ČSOB. Neustále opracujeme na dalším vývoji a rozšiřujeme služby, aby aplikace co nejvíce vyhovvala potřebám a životnímu stylu našich uživatelů,“ říká Michaela Bauer, členka představenstva ČSOB zodpovědná za technologie, inovace a operations, a dodává: „Celá tahle oblast za hranicemi finančních služeb, které říkáme Beyond Banking, je pro nás všechny velmi zajímavá. Týká se totiž situací z běžného života a odehrává se především v mobilu, který máme stále po ruce, a v mobilních aplikacích.“

Kalkulačka spoření, nejvýhodnější spořicí účty od bank i záložen - zde
Přehled celé nabídky spořicích účtů - zde


Platit za jízdenky ve veřejné dopravě online z mobilu lze ve více než deseti městech a oblastech včetně Prahy a Středočeského kraje, Brna, Olomouce, Plzně nebo Liberce. Při parkování lidé díky mobilní aplikaci už ve více než padesáti městech a obcích nemusejí hledat parkovací automat a uhradí poplatek přímo z mobilu. Aplikace zobrazuje parkovací zóny, cenu parkovného a také upozorní na blížící se konec zaplacené doby. Prodloužit parkování je potom možné opět v mobilní aplikaci.

V mobilní aplikaci je dále možné ukládat libovolné věrnostní a slevové kartičky, využívat akční nabídky z programu Svět odměn, platit za tankování přímo u stojanu v síti čerpacích stanic Globus, nakupovat elektronické dálniční známky nebo využívat pozvání na výlety do více než 250 turistických cílů, včetně méně známých nebo dokonce raritních míst. Součástí mobilní aplikace je také virtuální asistentka Kate, se kterou můžete komunikovat hlasem nebo chatovat.

Ohodnoťte vaši mobilní aplikaci



Používáte mobilní bankovnictví pro správu vašich finančních produktů? Kliknutím na název vaší banky můžete ohodnotit její mobilní aplikaci a vyjádřit tak pomocí smajlíků vaši spokojenost či nespokojenost s úrovní vybrané mobilní aplikace.

Podle návštěvníků Finparády.cz má nejlepší mobilní aplikaci ČSOB, pro kterou hlasovalo celkem 1 614 návštěvníků, a to s průměrnou známkou 1,25 (k 29. 11. 2022, 12:00).

                  Obrázek: Smajlíci

Banka a mobilní aplikace
Air Bank - My Air
Banka CREDITAS - CREDITAS Banking
Česká spořitelna - George
ČSOB / Poštovní spořitelna - ČSOB Smart
Fio banka - Fio Smartbanking CZ
Hello bank! - Smartbanking
Komerční banka - Mobilní banka
mBank - mBank CZ
MONETA Money Bank - Smart Banka
Raiffeisenbank - Raiffeisen bankovnictví
UniCredit Bank - Smart Banking
Zdroj: Finparáda.cz

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Stavební spoření od Buřinky - dvojnásobná státní podpora na 5 let, sjednání zdarma a bonus za vklad až 8 500 Kčvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více



      
  





všechny články
Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz