Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Reklama bank v roce 2013. Kolik je to stálo a na jaký typ reklamy vsadily?

27.2.2014  |  Zdeněk Bubák
  


Přenosový vůz české televizeZajímá Vás, kolik peněz banky vydají za reklamu v médiích? Přinášíme Vám kompletní přehled reklamy, kterou si banky zadaly v roce 2013. Dozvíte se jak celkové částky vynaložené za reklamu jednotlivými bankami za celý loňský rok, tak dílčí částky na propagaci jednotlivých produktů či podle typu reklamy.


Daniel
9.5.2020 18:04
bez předmětu
Dobrý den škoda že tam nejsou přesné částky. Jinak když si člověk uvědomí co všechno je reklama od reklam v televizi přes billboardy až po propisky třeba, tak to musejí za reklamu platit statisíce. Jinak tady taky přidávám reklamní potisk na tašky https://tasky.cz/ třeba se někomu může hodit pro nějakou kampaň a nebo jako propagační materiál.
Odpovědět
Daniel
9.5.2020 18:10
Re: bez předmětu
Promiňte "tady" je funkční odkaz.
Odpovědět
Renata
28.4.2020 13:29
Reklama
Reklama není levná záležitost, ale bohužel to bez ní dneska nejde. Já pracuji v e-shopu s bytovými doplňky a o reklamu na internetu se nám stará externí společnost. My se staráme akorát o reklamní tašky ve kterých dáváme zákazníkům objednávky, když si je vyzvednou přímo u nás na prodejně. Pro tašky jsme se rozhodli, protože je to jednoduchý způsob reklamy, tak snad se osvědčí.
Odpovědět
Elča1
28.11.2019 18:23
banky a reklama
No a řekla bych, že pro rok 2019 je to 100x tolik :D Je toho doslova plná televize. Přitom existují způsoby, jak se zviditelnit a posunout se třeba i dopředu ve vyhledávačích a nejsou tak násilné jako právě reklama v televizi. Mám na mysli tento způsob, jak je popsáno v článku.
Odpovědět
Petr Kráčil
16.8.2019 20:55
Reklama
Tyjo, musím uznat, že dost zajímavý článek. Díky mockrát. Ještě aby si banky také nemohly dovolit investovat takové velké peníze do reklamy. O tom si bohužel drobní podnikatelé jako já mohou pouze nechat zdát. Nicméně třeba já se snažím také do reklamy něco málo investovat. Teď například uvažuji, že bych nakoupil pár projektorů na projekce loga mé firmy. Někde jsem nedávno četl, že je to prý velmi dobrý způsob reklamy.
Odpovědět
Rudolf
9.4.2020 3:52
Re: Reklama
To podle mého není špatný nápad. Být vámi bych ale možná popřemýšlel i nad nějakou reklamou na internetu. Ideální je podle mého názoru PPC reklama (například Sklik) Nicméně je pravda, že správa Sklik není často úplně snadná, takže je lepší to nechat na nějakém odborníkovi. Třeba na tomto: https://marekpech.cz/sprava-ppc-kampani/
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Kalkulačka spoření, nejvýhodnější spořicí účty od bank i záložen - zde
Porovnání podílových fondů. Který je nejvýnosnější, jaké si účtují poplatky? - zde

reklama

Spořicí účet + s výhodnou sazbou až 5,20 % p.a.více
Termínovaný vklad - garantovaná úroková sazba až 5,3 % p.a. u měsíčního vkladuvíce
Účet OPEN - úrok až 5,5 % p.a.více





Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Jaké jsou plány XTB pro rok 2024?

Obrázek: Akcie Společnost XTB, globální fintech poskytovatel online investiční platformy a mobilní aplikace, představila svoje plány pro rok 2024. Zároveň oznámila nový milník – její služby nyní využívá jeden milion zákazníků po celém světě. Tento úspěch přišel něco málo přes tři roky poté...

Denní zprávy

Obrázek: Denní zprávy Zajímá vás svět finančních produktů a služeb, ale i ekonomická témata? Každý všední den pro vás připravíme přehled těch nejzajímavějších informací a novinek z finančního trhu za den předchozí. Sledujte naše...

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz