Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Zájem o rekreační objekty neustále roste

31.12.2019  |  Zdeněk Bubák, zpráva videobydleni.cz
  


Obrázek: ChataNe nadarmo se o nás Češích říká, že jsme národem chatařů a chalupářů. Podle nedávného průzkumu vyplývá, že každý šestý Čech vlastní chalupu či chatu. Další třetina dotázaných respondentů plánuje si jeden z výše jmenovaných objektů pořídit. Podobně smýšlející v rámci Evropy jsou Švédové a Norové.
 

Olina
4.4.2020 13:28
Chata
Tomu se nedivím, že zájem o chaty roste. Každý by chtěl trávit čas na čerstvém vzduchu. My máme chatu na Šumavě a je tam nádherně. Krásný klid a pohoda. Nejradši bych tam bydlela pořád, kdyby to bylo jen trochu možné. Koupili jsme chatu v horším stavu a teď ji postupně opravujeme. Dokonce tam máme i takovou vychytávku na topení. S topením nám tam pomáhá ekvitermní regulace , kterou manžel přes svůj mobil zapne, takže už nejezdíme do vymrzlé chalupy.
Odpovědět
Vašek
14.6.2020 5:50
Re: Chata
To máte docela chytře vyřešené. Právě vytápění na chatě teď taky řešíme. Napadlo mě, že bychom tam mohli koupit takové ty infrapanely, viz například https://yeselektro.cz/infracervene-topeni/192638-ir-nastenne-topeni-fenix-600-w-11-m-mlecne-sklo.html Nemáte náhodou zkušenost?
Odpovědět
Aneta
6.1.2020 12:42
Rekreační objekt
Ne každý si může dovolit vlastnit nějakou takovou nemovitost, ale pokud se vám tahle možnost naskytne, určitě běžte do toho! Já jsem měla štěstí, protože jsem zdědila byt po prarodičích, a tak jsme si s manželem mohli dovolit využít hypotéku (tu nám poskytla Equa bank za skvělých podmínek) na koupi rekreační chaloupky a nemůžeme si to vynachválit.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček nejlepšího pojištění podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky úvěrů - zde





Dále v rubrice

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

V jakém věku si Češi nejčastěji sjednávají životní pojištění?

Obrázek: Dohoda Malé děti jsou často nemocné, náctiletí se spíše zraní, se stoupajícím věkem rostou závažná onemocnění a riziko úmrtí. Fakta, která potvrzuje aktuální analýza České asociace pojišťoven. A podle které si životní pojištění sjednáváme v průměru...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz