Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Dražší rekonstrukce dětského pokoje rodiče často hradí stavebním spořením či úvěrem

31.8.2017  |  Iva Korgerová, stavební spořitelny Wüstenrot, ČMSS a Raiffeisen
  


TisicovkyJe konec prázdnin a hodně rodičů se právě teď zabývá rekonstrukcí pokoje svých dětí, zvláště jdou-li letos poprvé do školy nebo se z nich stávají „puberťáci“, kteří potřebují mít najednou všechno jinak. Pokud přeměna dětského pokoje rodiče stojí více než 50 tisíc korun, často již ji nefinancují pouze z vlastních úspor a rozhodnou se pro úvěr či použijí stavební spoření. Jak se se začátkem roku mění nabídky některých stavebních spořitelen?


Matyáš
14.7.2021 10:25
Rekonstrukce dětský pokoj
Dobrý den tak ona jde rekonstrukce i nízko nákladově, a záleží jakou má člověk představu a co by takový dětský pokojíček měl mít. A hlavně pro jak staré je to dítě třeba když zařizujete pokojíček pro novorozené tak potřebujete hlavně postýlku a možná nějaký ten přebalovací a odkládací pult, a nějaké ty drobné hračky. Ale třeba když už pro starší dítě tak to už potřebuje určitě větší postel matrace nějaký stůl skříňky a úložné prostory atd..
Odpovědět
Lukáš
12.11.2020 10:33
Dětský pokoj
Tak ono 50tis je docela dost my jsme taky synovy předělávali v létě pokoj ale jsou mu teprve 4roky takže ještě nepotřebuje třeba psací stůl a tolik úložného prostoru na věci kupovali jsme mu takovou podobnou postýlku https://www.aminabytek.cz/detska-postel-se-zabranou plus teda koberec,tapety, police a jednu šatní skříň. Za 50tis už si myslím že by byl docela pěkný zařízený i obývací pokoj když ale jasný že by se dal zařídit i třeba za 150tis. Těch 50 si člověk našetří třeba do 1 roka když má nějaký normální příjem a trochu se uskromni.
Odpovědět
Martin
14.6.2020 6:42
Pokoj
Je pravda, že my teď máme taky v plánu předělávat dětský pokojíček. Rádi bychom tam hlavně koupili nějaký modernější nábytek. Počítal jsem to a asi nejvýhodněji výjde, když koupíme rovnou nějakou hotovou sestavu. Například tato https://netobchodak.cz/detske-pokoje/130715-detsky-pokoj-bruno-b-jurek.html nevypadá vůbec špatně.
Odpovědět
Pavla
24.4.2020 22:34
Pokojíček
Taky jsme předělávání pokojíčku financovali ze svého. Naštěstí tam nebylo tolik práce. Jen to chtělo pár nových kusů nábytku. Mimochodem, při zařizování jsem se docela dost nechala inspirovat tím, co mají na této stránce https://bezvapokoj.cz/ Pokud vás taky čeká zařizování nebo rekonstrukce pokojíčku, tak určitě doporučuji mrknout.
Odpovědět
Emma
30.10.2019 20:53
Dětský pokoj
Jo, tak to my rekonstrukci dětského pokoje financovali z vlastních zdrojů. Rekonstrukci už naštěstí máme víceméně hotovou. Teď už jen zbývá doladit detaily. Ráda bych například našemu mrňousovi do pokojíčku koupila takovou tu hrací deku. Už jsem se i na nějaké hrací deky dívala a hodně se mi líbí třeba ty, které nabízí tento obchod, kde mají kojenecké potřeby: https://www.ptace.cz/Hraci-deky-c19_179_3.htm
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Přehled celé nabídky spořicích účtů - zde





Dále v rubrice

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Zvyšte výnos, investujte

Investování začíná být pro mnoho Čechů populární. Úrokové sazby u běžných vkladových produktů se dále snižují, a tak se není čemu divit. Jaké jsou rady pro snížení rizika u investování?

Jak se zabezpečit na stáří

Průměrné dožití populace se prodlužuje. Jak se zabezpečit na odchod do důchodu a vytvořit si dostatečnou finanční rezervu?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz