Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Konzultovat penzi či úvěr nemusíte na pobočce. Stejný servis Vám poskytne Videoporadce

21.1.2013  |  Michal Bubák


V červnu loňského roku spustila skupina Komerční banky službu Videobankéř. V trendu rozvoje technologií a poradenství online pokračuje Komerční banka i nadále prostřednictvím služby Videoporadce. Banka vyškolila specialisty, kteří budou schopni poradit klientům přes webovou kameru, a to ohledně spoření na penzi, získání úvěrových produktů a přihlášení do internetového bankovnictví MojeBanka.

Služba Videoporadce je dostupná klientům ze stránek Komerční banky a ze stránek Penzijního fondu Komerční banky a nově i ze stránek KB Penzijní společnosti.

Výhodou služeb Videobankéř a Videoporadce je dostupnost odborného poradenství bez nutnosti návštěvy pobočky. K využítí videoslužby ani nemusíte instalovat na počítač žádný zvláštní software. Bude stačit pár kliknutí myší. Patrně budete potřebovat jen dostatečně rychlé připojení k internetu. Specialista z Komerční banky Vám pak s pomocí informačních materiálů vysvětlí danou problematiku.

„Zavedení služby Videoporadce přivítá řada lidí, kteří potřebují poradit, ale nemají dostatek času jít na pobočku banky a informace vyhledávají na internetu. Se službou Videoporadce si mohou být jistí, že získávají správné informace hned z první ruky,“ uvádí Mojmír Prokop, manažer Přímých kanálů KB.

Klienti se díky nastavení služby nemusí bát o své soukromí. Zajímavostí je, že zatímco uživatel vidí specialistu Komerční banky díky jeho webové kameře, poradce klienta pouze slyší díky komunikaci přes telefon.

V zahraničí jde v současné době již o velmi využívanou formu komunikace, která umožňuje řešit i složitější problematiku z pohodlí domova či kanceláře.

„Jsme rádi, že zájemcům o produkty a služby Komerční banky můžeme nabídnout další možnost, jak jednoduše konzultovat své potřeby s kvalifikovaným odborníkem,“ doplnil Pavel Filipi, manažer Produktů a služeb KB.

Kalkulačku pro spoření na penzi najdete zde!




    



Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde
Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde




všechny články
Dále v rubrice

Online účet založíte jak pro firmu, tak i pro děti

Obrázek: Muž u notebooku Pro koho je možné založit účet online? Kromě klasické nabídky pro fyzické osoby umožňuje od poloviny března Raiffeisenbank zakládat účty online právnickým osobám. Dále mohou klienti mBank otevřít běžný účet pro své děti bez nutnosti navštívit pobočku...

Jak se zabezpečit na stáří

Průměrné dožití populace se prodlužuje. Jak se zabezpečit na odchod do důchodu a vytvořit si dostatečnou finanční rezervu?

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak investují různé generace?

Obrázek: iPhone akcie Každá generace je definována vlastní perspektivou, která vznikla v důsledku generačního historického kontextu a společenských vlivů. Pokud jde o peníze a investice, tak každá z nich má své zakořeněné investiční postoje, které reflektují ekonomické podmínky...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz