Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Jak získat 100% hypotéku?

21.3.2019  |  Komerční článek
  


Obrázek: Peníze z hypotékyStoprocentní hypotéky jsou v dnešní době již bohužel utopií. I tak vám ale nebankovní společnosti nabízí úvěr, který můžete zaručit jakoukoliv nemovitostí, a získat tak jistý podíl z její ceny. Zaručte se ještě dnes a získejte potřebné peníze.


Jestli alespoň trošku sledujete aktuální situaci na trhu hypoték, tak moc dobře víte, že v dnešní době je to velmi náročné. Banky totiž už dávno neposkytují 100% hypotéku, ba naopak, žadatelé musí mít často našetřeno až dvacet procent, což je pro mnoho lidí, zejména těch mladších, naprosto nemyslitelné. Jak jsou na tom nebankovní společnosti? Jak ty si poradili s aktuální situací hypoték na trhu?

U nebankovní společnosti můžete též zažádat o úvěr. 100% hypotéka je i zde bohužel pouhou utopií. Výše nebankovní americké hypotéky se bude odvíjet od toho, jakou nemovitostí se rozhodnete ručit. Je tedy potřeba nejprve nechat ocenit vaši nemovitost, a na základě toho se dozvíte, kolikaprocentní úvěr budete moci získat. Požádejte tedy odborníky o pomoc a nechejte si ocenit svou nemovitost. To je prvním krokem k získání americké hypotéky.

Peníze nemusíte využít jen na bydlení



Spousta lidí si myslí, že americká hypotéka je půjčka určená také výhradně na bydlení. Tak tomu však není, finance, které získáte touto cestou, je možné uplatnit jakkoliv. Můžete je samozřejmě použít na koupi či rekonstrukci domu, můžete je však využít třeba i na koupě nového auta nebo na cestu do zahraničí. Na rozdíl od bank se vás totiž nikdo nebude ptát, jak hodláte finance uplatnit. Je to tedy skutečně pouze na vašem uvážení a akutních potřebách. Spousta lidí si půjčuje například i na splacení svých jiných pohledávek. I to je samozřejmě možnost, záleží na tom, co je pro vás důležité.

Ručit můžete prakticky čímkoliv



Obrovskou výhodou je to, že zaručit se můžete skutečně jakoukoliv nemovitostí, která má požadovanou hodnotu. Novinkou je i hypotéka na družstevní byt, která ještě do nedávné doby možná vůbec nebyla. Spousta lidí však volí i klasický byt, rodinný dům, chatu, chalupu či pozemek. Důležité je, abyste byli přímým vlastníkem daného objektu.


      
  



Žebříček s nejlepšími hypotékami a spotřebitelskými úvěry podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde




všechny články
Dále v rubrice

Vyplatí se platit nájem, nebo splácet hypotéku?

Obrázek: Dům a smlouva Řada rodin se rozhoduje mezi bydlením v nájmu a pořízením vlastního domova na hypotéku. Obě možnosti mají své výhody i nevýhody. Z pohledu budování majetku je vždy výhodnější pořízení vlastní nemovitosti na hypotéku. Při rozhodování mezi nájemním bydlením...

Jak financovat nemovitost bez hypotéky

Obrázek: Hypotéka Financování bydlení bez hypotečního úvěru. Možností je několik. Jaké to jsou a jaké mají klady a zápory?

Digitalizace bank - co si nově můžete sjednat online?

Obrázek: Digitalizace Banky svým klientům stále více nabízejí možnost sjednání produktů a služeb z pohodlí domova. Novinky v online sjednání představila Raiffeisenbank a ČSOB. Raiffeisenbank umožňuje od poloviny března právnickým osobám zakládat účty online a klienti ČSOB...

Odměna až 24 000 Kč nebo televize. Jaké jsou nové odměny bank?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy UniCredit Bank nabízí až 24 000 Kč při sjednání nové půjčky. Air Bank spouští svět výhod Unity. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v dubnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku...

všechny články v rubrice









   
 
Minutová půjčka
Minutová půjčka od 4,8 % p.a.
Raiffeisenbank




Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz