Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Majitelé iPhonů se dočkali: Apple Pay je už i v Česku

19.2.2019  |  Zdeněk Bubák, zpráva VISA, Mastercard, mBank, Komerční banka
  


Obrázek: Mobilní telefon AppleOd dnešního dne můžou držitelé karet VISA a Mastercard od vybraných bank využívat Apple Pay, službu nahrazující mobilní platby jednoduchým a bezpečným způsobem, jak platit rychle a pohodlně na zařízeních iPhone a Apple Watch. Apple Pay lze využívat na 210 tisíci prodejních místech s bezkontaktními platebními terminály v České republice.


Gabriela
9.12.2020 9:18
iPhone
Já mám iPhone už dlouho a můžu říct, že i když jsem nejdřív nechápala, co na něm lidé vidí, tak teď už to chápu a mobil od jiné značky bych nechtěla :-) . Nedávno jsem si myslela, že si budu muset koupit nový iPhone, ale pak jsem zjistila, že je možná výměna baterie iphone 7 , takže jsem si koupila za pár korun jen tu a je po problému :-) .
Odpovědět
Matěj
19.8.2020 12:17
bez předmětu
Nejlepší způsob jak platit, ještě, že to konečně dorazilo i k nám. Kdyby někdo nevěděl jak na to a hledal návod, tak tady je: https://applemagazin.eu/2020/08/14/jak-platit-s-apple-pay-rychly-navod/
Odpovědět
Jarda
26.7.2020 20:08
Jak ušetřit na internetu
Souhlasím. Apple Pay byla věc, která v České republice řadu let velmi chyběla. Sám jsem vlastníkem telefonu s nakousnutým jablíčkem a velmi rychle jsem si na nový styl placení zvykl. Jsem technologický fanda, na internetu nakupuji velmi často. Převážně na eshopu s tou zelenou potvorou. Mám tip pro všechny, kteří chtějí korunku ušetřit. Nakupujte přes https://slevovykupon.net
Odpovědět
Alex
19.12.2019 15:42
Iphone
To je dobře, že už se to konečně dostalo i k nám. Jenom teda iPhone není vůbec levná záležitost, takže za mě doporučuju si ho chránit třeba takhle. Víme určitě všichni moc dobře, jak může dopadnout jeden blbej pád na zem.
Odpovědět
Franta
2.3.2020 23:11
Re: Iphone
No, tak s tímhle určitě musím souhlasit. Taky mám iphone a levný zrovna nebyl, takže jsem si na něj pro jistotu koupil i takové to silikonové pouzdro z https://www.coolpouzdra.cz/pouzdra-na-mobil Za tu dobu, co ho mám mi spadl na zem už několikrát a myslím si, že právě díky tomu pouzdru je pořád celý. :-)
Odpovědět
Nicholas
19.8.2020 12:02
Re: Iphone
Souhlasím. Radši chránit sklem a pouzdrem, než pak za tisíce opravovat. Já jsem koupit pouzdro na iphona 7 tady: https://www.phoneparts.cz/kryty-iphone7/. Zatím spokojenost, ani nebrání při nabíjení, takže super.
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími osobními účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám odpoví, která banka nabízí účet s nejnižšími poplatky - zde





Dále v rubrice

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Online účet založíte jak pro firmu, tak i pro děti

Obrázek: Muž u notebooku Pro koho je možné založit účet online? Kromě klasické nabídky pro fyzické osoby umožňuje od poloviny března Raiffeisenbank zakládat účty online právnickým osobám. Dále mohou klienti mBank otevřít běžný účet pro své děti bez nutnosti navštívit pobočku...

Platby na kontakt: hodně klientů, málo plateb

Obrázek: Žena s mobilem v ruce Snazší posílání peněz mezi lidmi pomocí telefonního čísla namísto čísla bankovního účtu už půl roku umožňuje služba Platby na kontakt. Za tu dobu se do ní přihlásilo půl milionu klientů šestice bank, které tento typ transakcí umožňují...

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz