Finparáda Vám pomůže vybrat ten nejvhodnější finanční produkt
Bankovní účtySpořenípenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte sibanky ...

Stavební spoření vám pomůže s dotací Nová zelená úsporám

26.4.2020  |  Zdeněk Bubák, zpráva AČSS
  


Obrázek: Dům Abyste získali dotaci ze státního programu na podporu úsporných řešení, musíte mít našetřenou část finančních prostředků. Právě s tím vám může pomoci stavební spoření. Jde totiž o výhodnou a bezpečnou formu toho, jak si ušetřit na tuto významnou investici do bydlení. Nová Zelená úsporám nabízí řadu dotací, díky nimž lze získat zpět až 50 % proinvestovaných nákladů.


Jolana
9.11.2020 21:19
Dotace
Aby se člověk v oblasti dotací vyznal, tak to musí být skutečný profík. Přijde mi, že tam jsou samé kličky a podmínky, takže se k dotacím člověk ani nedostane. My jsme si nechali dát na dům fotovoltaiku, ale to jen díky dotacím. Sami bychom si je ale nevyřídili. Oslovili jsme s manželem společnost https://www.trienergo.cz/dotace-na-fotovoltaiku , díky které nám nová zelená úsporám fotovoltaika dala nějaké peníze.
Odpovědět
Honzys
27.10.2020 14:31
čerpadlo
Nám se naštěstí podařilo s manželkou v otázce dotací na tepelná čerpadla v rodinných domech podařilo zjistit, že máme nárok na vskutku významnou část pořizovací ceny právě čerpadla od české společnosti Mastertherm, díky čemuž jsme následně nemuseli vybírat ani korunu ze stavebního spoření. To samozřejmě bylo původně v plánu ;-)
Odpovědět


Přidejte svůj názor:





Odeslat


      
  



Žebříček s nejlepšími spořicími účty podle odborníků - zde
Kalkulačka Vám najde nejvýhodnější hypotéku - zde




Dále v rubrice

Vlastní bydlení je u nás pro mladé nedostupné, stát by se mohl inspirovat u sousedů

Obrázek: Dům a klíče Dostupnost vlastního bydlení se v Česku každým rokem zhoršuje. V rámci Evropy patříme k zemím, kde z průměrného platu musí lidé na nový byt šetřit nejdéle. Tristní stav dopadá na všechny, mnohem větší problémy to ale působí čerstvým absolventům nebo mladým rodinám s dětmi...

Jaké nabízí odměny banky v květnu?

Obrázek:Běžné účty slevy a bonusy Air Bank nabízí svět výhod Unity. Česká spořitelna a UniCredit Bank vám dá odměnu za půjčku. Jaké výhody a odměny nabízejí banky v květnu? Přehled slev a bonusů najdete v našem článku.

Žebříček běžných účtů v květnu. Nově je hodnocen i účet od Partners Banky

Obrázek: Žebříček Finparády Žebříček běžných účtů v květnu. Nově jsme do hodnocení zařadili i běžné účty od Partners Banky. První místo obhájila MONETA Money Bank, druhé místo patří České spořitelně a na třetím místě je Komerční banka. Jaké je další pořadí?

Zvyšte výnos, investujte

Investování začíná být pro mnoho Čechů populární. Úrokové sazby u běžných vkladových produktů se dále snižují, a tak se není čemu divit. Jaké jsou rady pro snížení rizika u investování?

všechny články v rubrice









   


Bankovní účtySpořeníPenzePůjčkyPojištěníInvesticeSpočtěte siBanky, pojišťovny, ...DomůO FinparáděTiskRedakceNapište nám  


Finparáda - finance na dlani   Všechna práva vyhrazena
Scott & Rose, s.r.o., U Chaloupek 410/5, 182 00 Praha 8, IČ: 26148374, DIČ: CZ26148374, Email: redakce@finparada.cz